top of page

Over CaPaTT

Ik speel tafeltennis sinds ik 10 jaar ben. Tafeltennis is er altijd geweest en zal er altijd zijn voor mij. Als speler maak je op technisch vlak, maar zeker ook op mentaal gebied deel uit van een continu leerproces. Ik vind het fantastisch om met mensen samen te werken en kennis over te brengen. Sportieve grenzen verleggen door een combinatie van gedrevenheid, onderbouwde analyse en persoonlijke begeleiding.

Ik ben opgegroeid in Grimminge en speelde er m'n eerste balwisselingen bij de locale club. Nadien heb ik gespeeld bij TTC Triumph Gemo, TTC Erembodegem, TTC Ninove en TTC Merelbeke. In 2010 stond ik mee aan de wieg van TTC Ninove. Ik haalde het Initiator Tafeltennis diploma. TTC Ninove trok vol de kaart van jeugdwerking en zo ontstond een win-win situatie.

In 2023 behaalde ik het diploma Trainer B TafelTennis bij Sport Vlaanderen. 

CaPaTT ontstond uit goesting, uit een drang, maar vooral uit dankbaarheid.

Dank u tafeltennis!

IMG_1792.jpg

CaPaTT Carl Pauwels TafelTennis

KBO-nummer: 0862.349.794

Oude Heerbaan 99 - 9230 Wetteren

info@capatt.be

Bio:

Papa van 3 kinderen - Echtgenoot

Tafeltennis:

Huidig klassement: C0 (hoogste: B6)

Club: TTC Merelbeke

Initiator Tafeltennis / Trainer B Tafeltennis

Ervaring met kinderen met een mentale beperking.

"Een coach die met kleine aanpassingen een wereld van verschil kan maken. Zowel technisch, tactisch als op gebied van materialenkennis een kenner en bovenal een echte liefhebber."

 

- Pieter DV

"Een enthousiaste trainer waarbij vooruitgang gegarandeerd is. Tijdens de zomerstage boekte ik veel vooruitgang op korte tijd."

- Jasper O

"Een goeie positieve trainer die kijkt naar het spel van de speler en daarop verder bouwt en die zorgt voor veel motivatie."

 

 

- Ward DL

bottom of page